Меню

Пироги 5.10.2023

Рибний пиріг під пікантною заливкою — смакота неймовірна

Сьогодні я вирішила поділитися рецептом приготування пирога з консервованою рибою. Я взяла консерви з сардиною в олії, а ви можете використати будь-які інші за вашим бажанням. Особливо смачно виходить із сайрою.

Апетитна заливка надає пирогу ніжності та пікантності. Пиріг готується до золотистого кольору, але вийнявши його з духовки, потрібно остудити його до теплого стану, щоб заливка затверділа. Приємних смакових відчуттів!

 

Тісто:

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Маргарін – 125 г
  • Сметана – 0,5 склянки

Начинка та заливання:

  • Консерви рибні в олії чи натуральні – 1 банка
  • Майонез – 4 ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Сирки плавлені – 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт
  • Сіль за смаком

Додатково:

  • Маргарин (для мастила форми) – за потребою

Смачний пиріг з рибною консервою, рецепт з покроковими фото

Підготувати всі інгредієнти для тіста.

для тіста

 

Борошно просіяти в миску і покрити зверху шматочками маргарину.

борошно

Суміш перетерти руками, щоб вийшла масляниста крихта.

До борошняної крихти додати сметану.

Все перемішати та замісити тісто. Скачати його в кулю, обернути харчовою плівкою та покласти в морозилку на 20 хвилин.

тісто

Підготувати всі необхідні інгредієнти для начинки та заливання.

продукти

Шматочки риби вийняти з|із| банки, видалити всі кісточки і розім’яти виделкою.

риба

Цибулину очистити та подрібнити.

цибуля

Плавлений сир натерти на великій тертці.

сир

Поєднати яйце з майонезом.

яйце з майонезом

Суміш трохи збити.

До яєчної суміші додати сирок та посолити за смаком.

Заливання добре перемішати.

Смачний пиріг з рибною консервою, рецепт з покроковими фото

Тісто вийняти з холодильника, розкотити в тонкий пласт, перекласти його у форму для запікання, змащену маргарином, щільно притиснути на дно і бортикам і наколоти вилкою в кількох місцях.

пиріг

Зверху по всьому дну розкласти шматочки риби та посипати її цибулею.

Смачний пиріг з рибною консервою, рецепт з покроковими фото

Залити все яєчно-майонезною сумішшю.

Смачний пиріг з рибною консервою, рецепт з покроковими фото

Форму поставити в духовку, розігріту до температури 200 ° С, і випікати пиріг з рибною кондо золотистої скоринки.
Смачний пиріг з рибною консервою, рецепт з покроковими фотоСмачний пиріг з рибною консервою, рецепт

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons