Капуста квашена на зиму, рецепт дуже смачний у банці
Ну хто відмовиться від хрумкої капусти, приготовленої своїми руками. За таким рецептом капусти на зиму, ми вже котрий рік з’їдаємо бочку за 2 місяці. Ну дуже хрумка і свіженька, навіть якщо й місяць уже відстояла.
Краще брати капусту пізню, але, як показав цей мій урожай (раніше багато, а пізня не задалася), то й рання чудового смаку та кольору залишається. Місяць уже перший засол стоїть, а колір так і залишився світлим, і не посіріла капуста. Робити заготівлю капусти на зиму можна і в банках і бочках. кому як подобається.
Інгредієнти:
- 6 кг капусти.
- 1 кг моркви.
- 1 кг солодкого перцю
- 200 гр. оцту.
- 350 гр. цукру.
- 500 мл. олії рослинної
- 3 ст. л. солі.
Рецепт квашеної капусти з болгарським перцем на зиму — пальчики оближеш
Якщо хрускіт стоїть на кухні, стукають ложечкою по дну,
Це означає, що настав час м’яти капусту не одну.
Ми капусту нашаткуємо, чи комбайном, чи ножем,
До неї додамо перчик солодкий,
І моркву потрем,
Зрештою перемішаємо, на столі злегка помнем.
І посолимо, і підсолодим, навіть олії наллєм,
нехай вона хрумтить, вітаміни нам дає,
ну а щоб зберігалася довше,
краплю оцту наллєм.
І ще раз помнем,
Банку окропом ошпаримо,
І туди нашу капусту щільно – щільно укладем.
Потім кришечкою притиснемо,
Години дві-три погуляємо, а потім все – все зжерем.
Смачний салат із капусти на зиму у банках готовий!
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!