Салат Генерал – смачно це не те слово! Усі гості просили рецепт
Салат Генерал з буряком, куркою та волоськими горіхами – всі хто пробував потім випрошували рецепт цього салату. Цей ситний і гостренький салат із мужньою назвою припаде до смаку не тільки чоловікам.
Овочевий салат з куркою – корисна та ситна страва з високим вмістом поживних речовин та вітамінів. Для його приготування йде чимало продуктів, але всі вони чудово поєднуються між собою.
Інгредієнти:
- копчене куряче м’ясо – 300 г.
- морква – 1 коренеплі
- картопля – 1 бульба
- буряк – 1 овоч
- сир (бажано твердий) — 120 г.
- яйця – 2 штук
- свіжий часник — 1-2 часточки
- волоський горіх – 30 г.
- сіль — 10 г.
- майонез — 130-150 гр.
- свіжа петрушка – 2 гілочки
Салат Генерал з буряком та куркою покроковий рецепт
Заздалегідь відварюємо у воді буряки – 45 хвилин; морква, картопля – 25 хвилин та яйця – 10 хвилин.
Переходимо до покрокового приготування салату з фото:
Картоплю кришимо середніми кубиками і укладаємо на тарілку.
Знімаємо з курки шкірку, нарізаємо м’ясо невеликими шматочками. Викладаємо шматочки курки поверх картоплі і трохи солимо.
Зверху наносимо майонез.
Моркву тремо на дрібній тертці та розподіляємо наступним шаром.
Вкруту варені яйця чистимо і дрібно подрібнюємо. Викладаємо на моркву.
Повторюємо шар майонезу.
Чистимо буряк і пропускаємо через дрібну тертку. Розподіляємо на майонез, зверху кладемо подрібнені часточки свіжого часнику. Небагато буряків залишаємо для прикраси страви.
Наступним шаром іде тертий сир.
Наносимо тонкий шар соусу майонезу і посипаємо рубаним волоським горіхом.
Прикрашаємо салат трояндою з буряка та листям петрушки. Такий вітамінний та ситний салат прикрасить будь-який стіл, також порадує всіх гостей.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!