Смачний та соковитий салат з чорної редьки та яблук
Осінь – це не лише пора зимових заготовок, а й час побалувати себе та близьких смачними вітамінними салатиками та закусками для повсякденного столу. Сьогодні я вирішила познайомити всіх із супервітамінним салатом з редьки, яблук та солодкого перцю.
Особливу пікантність надає часник. Простий салат, а смак неповторний! Готується салат дуже просто. Мінімум часу, але максимум задоволення!
Складові:
- Редька чорна – 200 г
- Яблука кисло-солодкі – 200 г
- Перець солодкий червоний свіжий – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Майонез – 80 г
- Сіль за смаком
Салат з чорної редьки та яблук, рецепт з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Редьку вимити, очистити, обполоснути та натерти на великій тертці.
Яблука вимити, очистити від шкірки та насіння і також натерти на великій тертці.
Пружний та м’ясистий плід червоного солодкого перцю вимити, очистити від насіння, розрізати вздовж на 4 частини, а потім кожну четвертинку нарізати локшиною шириною 5-8 мм.
Зубчики часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки, вимити, дати стекти воді, посікти і розтерти у ступці з сіллю.
Поєднати всі підготовлені інгредієнти, посолити за смаком і полити майонезом.
Салат з чорної редьки з яблуками та перцем перемішати.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!