Салат з кабачків та з помідорами, швидкий і смачний рецепт
Простий і смачний салат із кабачків з помідорами нашвидкуруч. Овочі, спеції та зелень – найкраща вітамінна підзарядка для вашого організму.
Наближається час овочевого достатку, тому потрібно запасатись рецептами овочевих страв. Саме овочі дають нашому організму вітамінну підзарядку. Однак у них є не лише вітаміни, а й інші корисні речовини. Особливо гарні страви з кабачків. Ці овочі мають нейтральний смак і добре поєднуються з багатьма продуктами.
Продукти:
- Кабачки свіжі – 600 г
- Морква велика – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Помідори великі – 1 прим.
- Зелень петрушки – 1 пучок
- Олія – 70 г
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. ложки
- Сіль — 0,5 ч. ложки
Салат з кабачків і помідорів, рецепт з фото швидкий і смачний
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 30 хвилин
- Кількість порцій – 4
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Кабачки вимити, очистити від шкірки та насіння та нарізати на невеликі кубики.
Викласти кабачки на сковороду з розігрітою олією і обсмажити на слабкому вогні до м’якості, в кінці смаження посолити. Готові кабачки остудити.
Моркву вимити, очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Цибулину очистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім кожну половинку тонко нашаткувати поперек.
Зелень петрушки вимити в холодній проточній воді, добре обсушити і дрібно нарізати.
Помідор вимити та нарізати на дрібні кубики. Сік зцідити.
В об’ємній мисці з’єднати всі підготовлені овочі, поперчити, посолити за смаком і заправити олією, що залишилося.
Салат з каьачками і помідорами ретельно перемішати.
При подачі швидкий та смачний салат із кабачків можна прикрасити гілочкою петрушки.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!