Салат з редиски та варених яєць
Поживний салат з редиски виходить набагато смачнішим, якщо в закуску додавати варені яйця та соковиту зелень. Приготовлену страву просочують майонезом, який легко можна замінити густою сметаною.
Необхідні інгредієнти:
- — редис – приблизно 200 г;
- — два яйця;
- — майонез для просочення;
- — пучок зелені (петрушки, трохи кропу);
- — зелень для сервірування.
Смачний та простий салат з редиски та варених яєць
Технологія приготування салату:
1. Промиту і очищену редиску дрібно нарізають півкільцями.
2. Очищені варені яйця рубають невеликими кубиками.
3. Миють петрушку та кріп, злегка обсушивши, дрібно нарізають.
4. Інгредієнти акуратно змішують, просочують салат з овочами та вареними яйцями густим майонезом або сметаною.
Приготовлений салат з редиски сервірують порційно, прикрашаючи нарізаною соковитою зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!