Салат з капусти з горошком та яйцем до будь-якої страви
Готується салат швидко та просто. А скільки у ньому вітамінів! Подайте його до запеченої курочки чи картоплі як гарнір або просто, як закуску.
Салат «Закусочний»
- Капуста білокачанна свіжа – 350 г
- Морква – 50 г
- Горошок зелений консервований – 100 г
- Яйця курячі – 1 шт.
- Майонез – 100 г
- Зелень кропу чи петрушки рубана – 1 ст. ложка
- Сіль за смаком
Салат з свіжої капусти з горошком та яйцем, рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Капусту нашаткувати тонкою соломкою і злегка перетерти із сіллю.
Моркву вимити, очистити і натерти на крупній тертці або на тертці для приготування моркви корейською.
Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і порубати.
З’єднати капусту, моркву, яйце та відціджений горошок, за необхідності злегка підсолити та заправити майонезом.
Салат добре перемішати.
Зелень петрушки вимити в проточній воді, добре обсушити і нашаткувати.
При подачі посипати страву подрібненою зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!