Меню

Салати 12.02.2023

Салат з капусти з горошком та яйцем до будь-якої страви

Готується салат швидко та просто. А скільки у ньому вітамінів! Подайте його до запеченої курочки чи картоплі як гарнір або просто, як закуску.

 

Салат «Закусочний»

  • Капуста білокачанна свіжа – 350 г
  • Морква – 50 г
  • Горошок зелений консервований – 100 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Майонез – 100 г
  • Зелень кропу чи петрушки рубана – 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком

Салат з свіжої капусти з горошком та яйцем, рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

капуста

Капусту нашаткувати тонкою соломкою і злегка перетерти із сіллю.

нарізана капуста

Моркву вимити, очистити і натерти на крупній тертці або на тертці для приготування моркви корейською.

морква

Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і порубати.

яйце варене

З’єднати капусту, моркву, яйце та відціджений горошок, за необхідності злегка підсолити та заправити майонезом.

Салат з свіжої капусти з горошком та яйцем, рецепт

Салат добре перемішати.

змішати салат

Зелень петрушки вимити в проточній воді, добре обсушити і нашаткувати.

петрушку подрібнити

При подачі посипати страву подрібненою зеленню.

Салат з свіжої капусти з горошком та яйцем, рецепт

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons