Рецепт я дізналася у ресторані і тепер сім’я хоче готувати його щодня
Цей рецепт я дізналася у ресторані і тепер сім’я хоче готувати його щодня! Всі були захоплені цим смачним тортом з ягодами. Усі з’їли за 5 хвилин та просили ще.
Поспішаю поділитися найсмачнішим десертом із чорницею. Для такого чізкейку підійдуть інші сезонні ягоди. Цей десерт готується без теплової обробки і особливо подобається господаркам, які не люблять проводити довгий час на кухні.
Решта завжди є під рукою. Не полінуйтеся та зробіть для своїх близьких дивовижне частування!
Чізкейк із чорницями
- Печиво шоколадне – 150 г
- Масло вершкове – 100 г
- Сир – 5–9% – 400 г
- Цукор-пісок – 150 г
- Цукор ванільний – 10 г
- Сметана 23-25% — 250 г
- Чорниця свіжа – 250 г
- Желатин – 15 г
- Вода – 100 мл
Найсмачніший торт чізкейк без випічки з сиром та желатином
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Печиво поламати на шматочки, викласти в чашу блендера і подрібнити на крихту.
На водяній бані розтопити вершкове масло. Крихту висипати в миску і додати охолоджене масло.
Суміш добре перемішати.
Чізкейк добре збирати у роз’ємній формі (у мене діаметром 21 см). Форму розняти, дно покрити листом пергаментного паперу і закріпити його бічною частиною форми, зафіксувавши замок. Для того, щоб торт з сиром і желатином вийшов високим, бічну частину форми потрібно змастити маслом і приклеїти до нього смужку, вирізану з рукава для запікання. Можна скористатися спеціальною силіконовою стрічкою. На дно форми висипати приготовлену масляну масу з печива, розрівняти і рівним денцем склянки утрамбувати. Форму на час приготування начинки в холодильник.
Желатин залити водою (100 мл) та залишити для набухання.
У мисці з’єднати сир, сметану, цукор-пісок та ванільний цукор.
Суміш добре змішати за допомогою занурювального блендера.
Желатин розпустити на водяній бані до розчинення крупинок.
Вилити желатин у приготовлену сирну суміш.
Все трохи збити міксером.
Чорницю перебрати, ретельно вимити і добре обсушити.
У сирну масу висипати ягоди.
Все добре перемішати, намагаючись не пом’яти ягоди.
Форму дістати з холодильника та викласти на корж сирно-ягідну масу. Поставити форму для застигання холодильник на кілька годин.
Готовий чізкейк з сиром і желатиномвийняти з форми, відокремити целофанову смужку і папір і порізати на порції.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!