Меню

Новорiчнi закуски 30.12.2023

Закуска Лінива шуба – гості в шоці: як це смачно, красиво та просто

«Оселедець під шубою» — один із найбільш затребуваних салатів не лише на Новий рік, а й на будь-якій іншій урочистості. Але сам процес його приготування хоч і не складний, але забирає багато часу, якого так часто не вистачає в передсвятковій метушні. Тому пропонуємо вам альтернативний варіант закуски — «Ліниву шубу», яку неодмінно оцінять любителі оселедця.

Закуска Лінива шуба — гості будуть шоковані: як це смачно, красиво і просто. Її головними складовими є риба та буряк, які доповнені морквою та картоплею, тому в результаті виходить ситна страва. Така порційна подача в яєчному білку відрізняється естетичною красою, до того ж яскраво і ошатно виглядає на святковому столі.

Для цієї закуски краще вибирати великі яйця, щоби можна було покласти начинку. Для прикраси підійдуть листя петрушки, які при бажанні також додаються в начинку. Щоб змінити смак такого блюда, використовуйте не відварені, а запечені овочі.

Оселедець також можна додати в начинку, попередньо нарізавши його дрібними кубиками. Вивчивши рецепт, ви зрозумієте, що готується закуска дуже просто і значно швидше за салат. Тому цей варіант закуски стане в нагоді тим, хто не може обійтися без шуби і вважає її присутність на столі обов’язковим.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця – 3 — 4 шт.;
  • Буряк -1 шт.;
  • Морква –1 шт.;
  • Картопля — 2шт.;
  • Оселедець малосольний -200 г;
  • Майонез — 2 ст.л.;
  • Сіль, перець – за смаком.

Закуска Лінива шуба

Закуска — Лінива шуба або Оселедець на шубі, покрокові фото приготування

Овочі і яйця відварюємо заздалегідь. Охолоджуємо та очищаємо.

яйця

Яйця розрізаємо навпіл.

жовтки

Жовтки виймаємо та відправляємо в миску. Розминаємо вилкою.

Закуска Лінива шуба

Картоплю та моркву натираємо на середній тертці та відправляємо до жовтків у миску.

начинка

Так само натираємо буряки.

начинка

Додаємо майонез та перемішуємо до однорідності. Солимо і перчимо на смак.

Закуска Лінива шуба

Наповнюємо яєчні білки підготовленою масою.

Закуска Лінива шуба

Оселедець купуємо вже філійований. Нарізаємо шматочками та викладаємо зверху на кожну половинку яйця. Прикрашаємо зеленню.

Смачного!

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons