Холодна яєчня з майонезом
Як правило, яєчню на сніданок подають гарячою, але існує багато страв з яєць, які дуже смачні й в холодному вигляді. Спробуйте приготувати страву за цим простим рецептом та переконайтеся, наскільки це смачно.
Яєчня готується на водяній бані до необхідної густоти. Поливати яєчню майонезом потрібно лише тоді, коли вона повністю охолоне. Соус краще взяти жирніший, наприклад 67%.
Продукти:
- Яйця курячі – 3-4 шт.
- Майонез – 3 ст. ложки
- Масло вершкове – 1 ч. ложка
- Зелень кропу рубана – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Холодна яєчня з майонезом, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Глибоку форму змастити маслом і вилити в неї яйця.
У сковороду з високими бортами влити воду, довести її до кипіння, поставити в неї форму з яйцями так, щоб вода не виплескувалась і не потрапляла на яйця, і тримати на водяній бані доти, доки яйця не затвердіють, а потім зняти з вогню, остудити та посолити за смаком.
Перекинути яєчню повністю на блюдо, змастити зверху майонезом або нанести майонезну сітку і посипати кропом.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!