Кабачковий торт з свіжими помідорами та огірком
Смачний торт з кабачків приємно здивує ваших близьких і гостей прекрасним смаком і оригінальним зовнішнім виглядом. Ви можете експериментувати з начинкою, щоразу створюючи нову страву.
Чудові смакові якості та симпатичне оформлення цієї корисної літньої страви з кабачків дозволить її подати як до святкового, так і до повсякденного столу. Гарантуємо, від прохання гостей поділитися рецептом відбою не буде!
Інгредієнти на 4 порції:
- — кабачки – 0,5 кг (1 невеликий кабачок);
- — мука – 1/2 частина склянки;
- — 2 курячі яйця;
- — невеликий пучок кропу;
- — невеликий пучок зеленої цибулі;
- — помідор;
- — огірок;
- — сіль, перець за смаком;
- — рослинна олія – для смаження;
- — майонез – 4-5 ст. л.;
- — часник – 2-3 зубки.
Кабачковий торт з помідорами, рецепт з покроковими фото
1. Кабачок промиваємо під припливною водою, відрізаємо хвостик і попку, натираємо на великій або середній тертці. Трохи віджимаємо сік, що утворився.
2. Додаємо курячі яйця, сіль та перець за смаком.
3. Потім всипаємо борошно.
4. Ретельно перемішуємо тісто для торта із кабачків. Тісто має вийти густим. Повної однорідності досягти не вийде, головне — щоб не було грудочок борошна.
5. Тепер розігріваємо маленьку сковорідку з олією і викладаємо 2-3 ложки кабачкового тіста. Тісто у нас густе, тому за допомогою ложки або силіконової лопаточки розрівнюємо поверхню млинця та надаємо йому рівний контур. Смажимо кабачки на невеликому вогні, щоб млинець добре пропекся кілька хвилин з одного та іншого боку.
6. А поки смажаться млинці для кабачкового торта, підготуємо решту інгредієнтів. Кріп промиваємо, сушимо і дрібно рубаємо.
7. Змішуємо здрібнений кріп з майонезом і видавленим через прес або дрібно порізаним часником.
8. Ретельно перемішуємо соус.
9. Нарізаємо помідор тонкими кружальцями.
10. Також чинимо і з огірком.
11. Коли всі компоненти підготовлені і млинці засмажені (має вийти 4 млинці), приступаємо до збирання торта. Поміщаємо один млинець на блюдо і змащуємо його соусом. Викладаємо шар помідорів. Взагалі кабачки з помідорами чудово поєднуються.
12. Потім накриваємо другим млинцем, змащуємо соусом.
13. Викладаємо огірки.
14. Накриваємо ще одним млинцем, зверху намазуємо соус і посипаємо зеленою цибулею.
15. Накриваємо кабачковий торт рецепт з помідорами останнім «коржем» і прикрашаємо майонезом та овочами на свій смак.
16. Ось так торт із кабачків виглядає у розрізі. Ви можете сміливо експериментувати із начинкою такого торта, адже він відкриває небачені простори для кулінарної фантазії!
Смачного!
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!