Меню

Закуски 7.06.2023

Кабачковий торт з свіжими помідорами та огірком

Смачний торт з кабачків приємно здивує ваших близьких і гостей прекрасним смаком і оригінальним зовнішнім виглядом. Ви можете експериментувати з начинкою, щоразу створюючи нову страву.

Чудові смакові якості та симпатичне оформлення цієї корисної літньої страви з кабачків дозволить її подати як до святкового, так і до повсякденного столу. Гарантуємо, від прохання гостей поділитися рецептом відбою не буде!

Інгредієнти на 4 порції:

  • — кабачки – 0,5 кг (1 невеликий кабачок);
  • — мука – 1/2 частина склянки;
  • — 2 курячі яйця;
  • — невеликий пучок кропу;
  • — невеликий пучок зеленої цибулі;
  • — помідор;
  • — огірок;
  • — сіль, перець за смаком;
  • — рослинна олія – для смаження;
  • — майонез – 4-5 ст. л.;
  • — часник – 2-3 зубки.

Кабачковий торт з помідорами, рецепт з покроковими фото

1. Кабачок промиваємо під припливною водою, відрізаємо хвостик і попку, натираємо на великій або середній тертці. Трохи віджимаємо сік, що утворився.

натерти кабачки

2. Додаємо курячі яйця, сіль та перець за смаком.

яйця

3. Потім всипаємо борошно.

борошно

4. Ретельно перемішуємо тісто для торта із кабачків. Тісто має вийти густим. Повної однорідності досягти не вийде, головне — щоб не було грудочок борошна.

тісто з кабачків

5. Тепер розігріваємо маленьку сковорідку з олією і викладаємо 2-3 ложки кабачкового тіста. Тісто у нас густе, тому за допомогою ложки або силіконової лопаточки розрівнюємо поверхню млинця та надаємо йому рівний контур. Смажимо кабачки на невеликому вогні, щоб млинець добре пропекся кілька хвилин з одного та іншого боку.

смажимо

6. А поки смажаться млинці для кабачкового торта, підготуємо решту інгредієнтів. Кріп промиваємо, сушимо і дрібно рубаємо.

кріп

7. Змішуємо здрібнений кріп з майонезом і видавленим через прес або дрібно порізаним часником.

кріп і часник

8. Ретельно перемішуємо соус.

соус

9. Нарізаємо помідор тонкими кружальцями.

помідор

10. Також чинимо і з огірком.

огірки

11. Коли всі компоненти підготовлені і млинці засмажені (має вийти 4 млинці), приступаємо до збирання торта. Поміщаємо один млинець на блюдо і змащуємо його соусом. Викладаємо шар помідорів. Взагалі кабачки з помідорами чудово поєднуються.

торт з кабачків

12. Потім накриваємо другим млинцем, змащуємо соусом.

торт з кабачків

13. Викладаємо огірки.

торт з кабачків

14. Накриваємо ще одним млинцем, зверху намазуємо соус і посипаємо зеленою цибулею.

торт з кабачків

15. Накриваємо кабачковий торт рецепт з помідорами останнім «коржем» і прикрашаємо майонезом та овочами на свій смак.

кабачковий торт з помідорами

16. Ось так торт із кабачків виглядає у розрізі. Ви можете сміливо експериментувати із начинкою такого торта, адже він відкриває небачені простори для кулінарної фантазії!

Смачного!

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons