Смачна смажена картопля з курячою печінкою
З усіх курячих субпродуктів найпопулярніша печінка. Саме тому кухарі та любителі кулінарії придумали з неї так багато ситних та смачних страв. Я пропоную простий у приготуванні рецепт з курячою печінкою та картоплею.
Продукти:
- Печінка куряча – 400 г
- Картопля – 4-5 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сир твердий тертий – 70 г
- Олія – 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
Картопля смажена з курячою печінкою, смачний рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Курячу печінку очистити від плівок, ретельно вимити, обсушити та порізати на невеликі шматочки.
Розігріти сковороду з олією, викласти її печінку і обсмажити з усіх боків сильному вогні.
Картоплю вимити, очистити, ополоснути і нарізати соломкою, а потім перекласти в друшляк, промити під струменем холодної проточної води та обсушити.
На окремій сковороді при помішуванні обсмажити картоплю в олії до м’якості та легкого підрум’янювання. Наприкінці обсмажування картопля посолити.
Картопля розрівняти і рівномірно розподілити на ній печінку.
Яйця збити із сіллю.
Полити картоплю яєчною масою та посипати сиром.
Сковороду поставити на слабкий вогонь, накрити кришкою та готувати близько 10-15 хвилин.
Страву подати гарячою зі свіжими або консервованими овочами.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!