Омлет на кефірі із зеленою цибулею та сиром
Найчастіше ми готуємо омлет на молоці, а сьогодні я пропоную вам приготувати омлет на кефірі. Вийде анітрохи не гірше, ніж на молоці, а, можливо, навіть ніжніше та соковитіше. Смак омлету буде більш насиченим, якщо додати до нього трохи твердого сиру та зеленої цибулі. Сподіваюся, що рецепт вам знадобиться!
Складові:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Кефір – 3 ст. ложки
- Цибуля зелена – 15 г
- Олія соняшникова рафінована – 1 ч. ложка
- Перець чорний мелений — 1 щіпка
- Сіль – 1 щіпка
- Сир твердий – 30 г
Омлет на кефірі із зеленою цибулею та сиром, рецепт з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Сир натерти на середній тертці.
Перо зеленої цибулі вимити в холодній проточній воді, обсушити і нарізати тонкими кільцями.
Яйця розбити в миску, посипати сіллю та перцем.
Суміш лише трохи збити віночком, але не дуже старанно, щоб тільки перемішати білок і жовток.
До яєчної маси додати кефір.
Суміш ще трохи збити.
До маси, що вийшла, підмішати сир і зелену цибулю.
Омлетну масу добре перемішати.
Вилити яєчну суміш на розігріту сковороду з олією, накрити кришкою, а вогонь зменшити до мінімального. Готувати протягом 5-7 хвилин (до повного загусання омлету).
При подачі омлету можна посипати рубаним кропом.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!