Макарони з сосисками та томатним соком на сковороді
Ця проста у приготуванні страва цілком підійде не тільки для повсякденного обіду, а й вечері у родинному колі. Смак його багато в чому залежить від якості інгредієнтів, що використовуються. Особливо це стосується сосисок.
Тривалість приготування макаронів дана орієнтовно і залежить від їх форми та величини. Макаронні вироби повинні вийти м’якими, але не в’ялими. Томатний сік повинен повністю вбратися. Готуйте, пробуйте та ділитесь враженнями!
Складові:
- Макаронні вироби – 200 г
- Сосиски — 2-3 шт.
- Сік томатний – 530 г
- Цибуля ріпчаста – 100 г
- Орегано (прянощі) сушені – 1 ч. ложка
- Часник сушений – ⅓ ч. ложки
- Олія — 30 г
Макарони з сосисками та томатним соком на сковороді, рецепт з фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Сосиски очистити від оболонок, розрізати вздовж навпіл, а потім кожну половинку тонко нашаткувати поперек.
Цибулини очистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
Викласти цибулю в глибоку об’ємну сковороду з розігрітою олією і обсмажити до м’якості та легкого підрум’янювання (близько 3-5 хвилин).
Додати до сковороди сосиски.
Усі разом обсмажувати близько 5 хвилин.
Додати сухі макарони.
Продовжувати обсмажування близько 5 хвилин.
Залити все томатним соком, посипати орегано та часником.
Все перемішати, при необхідності посолити з огляду на солоність томатного соку. Сковороду накрити кришкою та готувати на слабкому вогні близько 15–20 хвилин. Томатний сік повинен повністю вбратися. Якщо рідини не залишилося, а макарони ще не дійшли до потрібної м’якості, то можна в процесі приготування додати трохи соку або гарячої води. За час приготування макарони 1-2 рази перемішати.
Страву подати у гарячому вигляді, посипавши зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!