Ну, дуже смачний морквяний сирник в духовці
Осінь цього року щедро обдарувала нас урожаєм овочів та фруктів. Сьогодні я ділюся рецептом смачної випічки з морквою та сиром. Всі інгредієнти для такого сирника цілком доступні, готується він швидко і без особливого клопоту, а виходить ніжним і смачним.
Морквяний сирник
- Сир – 200 г
- Морква – 3 шт
- Борошно пшеничне – 1 склянк
- Цукор-пісок – 0,5 склянки
- Яйця курячі – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. ложка
- Пудра цукрова – 1 ст. ложка
Додатково:
- Маргарин (для змащування форми) – за потребою
- Крупа манна (для посипання форми) – за потребою
Рецепт смачного сирника з морквою в духовці
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
У миску викласти протертий через сито сир, яйця та цукор.
Суміш ретельно розтерти, а потім трохи збити.
Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на дрібній тертці.
Поєднати сирну та морквяну маси.
Все ретельно перемішати.
До суміші додати просіяну суміш з борошна та розпушувача.
Масу добре вимішати.
Форму для запікання змастити маргарином, обсипати манною крупою, а потім викласти в неї приготовлену сирну морквяну масу і розрівняти.
Випікати сир при температурі 160 ° С протягом 40-50 хвилин.
Готовий сирник остудити і посипати цукровою пудрою.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!