Меню

Що приготувати на снiданок 16.10.2023

Ну, дуже смачний морквяний сирник в духовці

Осінь цього року щедро обдарувала нас урожаєм овочів та фруктів. Сьогодні я ділюся рецептом смачної випічки з морквою та сиром. Всі інгредієнти для такого сирника цілком доступні, готується він швидко і без особливого клопоту, а виходить ніжним і смачним.

Така випічка ідеальна для сімейного чи дружнього чаювання, але гарна і з кавою, какао або навіть з молоком. Пробуйте та ділитесь враженнями!

 

Морквяний сирник

  • Сир – 200 г
  • Морква – 3 шт
  • Борошно пшеничне – 1 склянк
  • Цукор-пісок – 0,5 склянки
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. ложка
  • Пудра цукрова – 1 ст. ложка

Додатково:

  • Маргарин (для змащування форми) – за потребою
  • Крупа манна (для посипання форми) – за потребою

Рецепт смачного сирника з морквою в духовці

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

У миску викласти протертий через сито сир, яйця та цукор.

сир яйця

Суміш ретельно розтерти, а потім трохи збити.

Моркву вимити, очистити, обполоснути та натерти на дрібній тертці.

натерти моркву

Поєднати сирну та морквяну маси.

морквяний сирник

Все ретельно перемішати.

сирна маса

До суміші додати просіяну суміш з борошна та розпушувача.

морквяний сирник

Масу добре вимішати.

Форму для запікання змастити маргарином, обсипати манною крупою, а потім викласти в неї приготовлену сирну морквяну масу і розрівняти.

морквяний сирник

Випікати сир при температурі 160 ° С протягом 40-50 хвилин.

морквяний сирник

Готовий сирник остудити і посипати цукровою пудрою.

морквяний сирник

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons