Меню

Що приготувати на снiданок 10.12.2022

Сирники на манній каші

Сирники бувають класичні, з борошном, з манною крупою, а я ж пропоную вам ще один варіант — з манною кашею.

Готуючи сирники за різними рецептами, треба пам’ятати одне важливе правило: сир має бути максимально віджатим.

В іншому випадку доведеться додавати більше борошна, а це суттєво позначиться на консистенції сирників та їх смаку. Я приготувала сирники без наповнювачів, але ви можете додати родзинки, цукати. Буде ще смачніше!

 

Продукти:

  • Сир – 600 г
  • Молоко – 1 склянка
  • Крупа манна – 40 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 40 г
  • Борошно пшеничне – 80–100 г
  • Масло вершкове – 60 г

Сирники на манній каші, рецепт з фото покроково

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продуктиМолоко довести до кипіння, при помішуванні тонким струмком ввести манну крупу і поварити до загусання. Кашу, що вийшла, остудити.

мана каша

Сир протерти через сито, додати кашу, яйця та цукор.

сир та яйце

Суміш добре вимішати і злегка збити.

У суміш, що вийшла, потроху додати борошно.

Борошна потрібно більше або менше, оскільки консистенція для сирників повинна бути щільною і легко формуватися. В’язкість маси залежить від вологості сиру та величини яєць.

Мокрими руками формувати сирники невеликої величини та викладати на сковороду з розігрітим вершковим маслом.

на сковороді

Обсмажити сирники з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.

смажити сирники

Під час подачі до столу сирники полити сметаною.
Сирники на манній каші, рецепт

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons