Сирники на манній каші
Сирники бувають класичні, з борошном, з манною крупою, а я ж пропоную вам ще один варіант — з манною кашею.
Готуючи сирники за різними рецептами, треба пам’ятати одне важливе правило: сир має бути максимально віджатим.
В іншому випадку доведеться додавати більше борошна, а це суттєво позначиться на консистенції сирників та їх смаку. Я приготувала сирники без наповнювачів, але ви можете додати родзинки, цукати. Буде ще смачніше!
Продукти:
- Сир – 600 г
- Молоко – 1 склянка
- Крупа манна – 40 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цукор-пісок – 40 г
- Борошно пшеничне – 80–100 г
- Масло вершкове – 60 г
Сирники на манній каші, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Молоко довести до кипіння, при помішуванні тонким струмком ввести манну крупу і поварити до загусання. Кашу, що вийшла, остудити.
Сир протерти через сито, додати кашу, яйця та цукор.
Суміш добре вимішати і злегка збити.
У суміш, що вийшла, потроху додати борошно.
Борошна потрібно більше або менше, оскільки консистенція для сирників повинна бути щільною і легко формуватися. В’язкість маси залежить від вологості сиру та величини яєць.
Мокрими руками формувати сирники невеликої величини та викладати на сковороду з розігрітим вершковим маслом.
Обсмажити сирники з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Під час подачі до столу сирники полити сметаною.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!