Меню

Салати 8.12.2023

Пікантний салат із квашеною капустою по-білоруськи

Сьогодні ділюся рецептом приготування дуже смачного та вітамінного салату по-білоруськи, хоча така страва вже давно вийшла за межі національної кухні. Всі продукти знайдуться практично в будь-якому холодильнику, а приготувати такий салат може навіть господиня-початківець.

Подати його можна і як самостійну страву, і як добавку до відвареної картоплі, а також його можна використовувати для начинки при приготуванні фаршированих помідорів або стручків солодкого перцю.

 

Складові:

  • Капуста квашена — 4 ст. ложки
  • Огірки мариновані – 1 шт.
  • Морква свіжа – 1 шт.
  • Яблука кисло-солодкі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Часник – 1–2 зубчики
  • Майонез – 0,5 склянки
  • Сіль за смаком

Смачний салат із квашеною капустою по-білоруськи

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

складові

Моркву вимити, очистити та натерти на великій тертці.

морква

Маринований огірок очистити від шкірки, розрізати вздовж на пластини і нашаткувати поперек тонкою соломкою.

огірок

Яблуко очистити від шкірки та насіння та нарізати тонкими брусочками або натерти на великій тертці.

яблуко

Цибулину очистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.

Зубчики часнику очистити від сухої оболонки, вимити, дати стекти воді, нарізати пластинками і розтерти у ступці із сіллю.

Капусту віджати і трохи порубати.

квашена капуста

Поєднати всі підготовлені інгредієнти, посолити за смаком і заправити майонезом.

салат

Салат перемішати.

перемішати салат

При подачі салат з квашеної капусти можна посипати подрібненою зеленню.

салат з квашеної капусти

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons