Пиріг з яблуками та згущеним молоком – дивовижне поєднання
Пиріг з яблуками та згущеним молоком виходить дуже пишним, повітряним і смачним.
Сам рецепт з фото покроково в духовці досить простий і швидкий по приготуванню. За смаком готовий яблучний пиріг чимось нагадує бісквіт або шарлотку, єдине, він за смаком ароматніший за рахунок того, що до нього додається домашнє згущене молоко.
Якщо у вас немає можливості додати в тісто саме домашнє згущене молоко, тоді сміливо можете використовувати магазинне.
Необхідні інгредієнти для приготування пирога з яблуками та згущеним молоком:
- яблука – 2-3 шт.;
- яйця – 2-3 шт.;
- борошно — 5-6 ст. ложок;
- згущене молоко – 100 мл;
- цукор – 2 ст. ложки;
- розпушувач – 1 ч. ложка
Рецепт з фото смачного пирога з яблуками та згущеним молоком
У глибоку миску вбийте курячі яйця. До них одразу ж всипте цукор. Тепер міксером дуже добре все збийте. Яєчна маса має збільшитися обсягом вдвічі.
Влийте згущене молоко і ще раз все дуже добре збийте.
Тепер додайте борошно.
А потім додайте розпушувач. До речі, можете спочатку з’єднати борошно з розпушувачем, а потім вже додавати в тісто.
Перемішайте тісто і вилийте його у форму для випікання. Яблука вимийте, наріжте на великі шматки-скибочки. Викладіть їх у тісто, ніби трохи вдавлюючи кожен шматок у нього.
Відправте пиріг з яблуками та згущеним молоком у розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин. Температуру встановіть на дисплеї духовки 190 градусів.
Дістаньте акуратно пиріг із форми, викладіть його на блюдо. Наріжте його на шматки і сміливо подавайте до столу. Ось такий апетитний на вигляд пиріг з яблуками та згущеним молоком вийшов!
Обов’язково спробуйте приготувати його!
Веронiка
Я шукала рецепт пирога з яблуками. Мені потрібен такий пиріг, який я можу приготувати у будні та свята. Я обрала ваш рецепт і була приємно вражена. Цей пиріг за півгодини з’їли ми із сім’єю.За рахунок згущеного молока, тісто вийшло дуже ніжним. Яблук додала точно за рецептом – вийшов соковитий пиріг. Дякую!