Меню

Пироги 25.10.2023

Пиріг з яблуками та згущеним молоком – дивовижне поєднання

Пиріг з яблуками та згущеним молоком виходить дуже пишним, повітряним і смачним.
Сам рецепт з фото покроково в духовці досить простий і швидкий по приготуванню. За смаком готовий яблучний пиріг чимось нагадує бісквіт або шарлотку, єдине, він за смаком ароматніший за рахунок того, що до нього додається домашнє згущене молоко.

Якщо у вас немає можливості додати в тісто саме домашнє згущене молоко, тоді сміливо можете використовувати магазинне.

Подавати готовий пиріг до столу та нарізати його бажано після того, як він охолоне.

Рецепт з фото смачного пирога з яблуками та згущеним молоком

Необхідні інгредієнти для приготування пирога з яблуками та згущеним молоком:

  • яблука – 2-3 шт.;
  • яйця – 2-3 шт.;
  • борошно — 5-6 ст. ложок;
  • згущене молоко – 100 мл;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • розпушувач – 1 ч. ложка

 

Рецепт з фото смачного пирога з яблуками та згущеним молоком

У глибоку миску вбийте курячі яйця. До них одразу ж всипте цукор. Тепер міксером дуже добре все збийте. Яєчна маса має збільшитися обсягом вдвічі.

яйця і цукор

Влийте згущене молоко і ще раз все дуже добре збийте.

тісто

Тепер додайте борошно.

борошно

А потім додайте розпушувач. До речі, можете спочатку з’єднати борошно з розпушувачем, а потім вже додавати в тісто.

розпушувач

Перемішайте тісто і вилийте його у форму для випікання. Яблука вимийте, наріжте на великі шматки-скибочки. Викладіть їх у тісто, ніби трохи вдавлюючи кожен шматок у нього.

яблучний пиріг

Відправте пиріг з яблуками та згущеним молоком у розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин. Температуру встановіть на дисплеї духовки 190 градусів.

Якщо ви випікаєте пиріг у газовій духовці, тоді уважно стежте, щоб він знизу і зверху не пригорів. У деяких випадках потрібно поставити деко з водою на низ духовки.

яблучний пиріг

Дістаньте акуратно пиріг із форми, викладіть його на блюдо. Наріжте його на шматки і сміливо подавайте до столу. Ось такий апетитний на вигляд пиріг з яблуками та згущеним молоком вийшов!

яблучний пиріг

Обов’язково спробуйте приготувати його!

Коментарі до статті: 1
  1. Веронiка

    Я шукала рецепт пирога з яблуками. Мені потрібен такий пиріг, який я можу приготувати у будні та свята. Я обрала ваш рецепт і була приємно вражена. Цей пиріг за півгодини з’їли ми із сім’єю.За рахунок згущеного молока, тісто вийшло дуже ніжним. Яблук додала точно за рецептом – вийшов соковитий пиріг. Дякую!

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons