Меню

Випiчка 10.11.2023

Рогалики з дріжджового тіста — дуже вигідний рецепт, виходить ціла гора!

Ось така величезна гора рогаликів виходить із однієї порції цього вигідного рецепту рогаликів. Не дивлячись на простоту та доступність всіх складових, ці чудові рогалики з вишнею неймовірно смачні, м’які та легко готуються.

Спробувавши спекти їх хоча б раз, ви будете готувати за цим рецептом постійно.

Начинку можна використовувати будь-яку: свіжі фрукти, варення, джем, але найкраще це ягоди вишні або черешні. Я завжди роблю рогалики з вишнею, поєднання кислуватих ягід та цукрової пудри з ніжним тістом, дарує справжню насолоду смаком.

 

Складові:

  • Борошно — 8 ст.
  • Маргарин — 2 пачки
  • Дріжджі — 50 гр.
  • Молоко — 0,5 л.
  • Цукор — 2 ст. ложки
  • Цукрова пудра
  • Будь-яка начинка

Смачні рогалики з дріжджового тіста на молоці та маргарині, рецепт з фото

Для початку замісимо тісто: у глибоку миску, просіюємо 8 ст борошна вищого ґатунку. Додаємо дві пачки маргарину. Можна будь-який, але я віддаю перевагу вершковому.

маргарин

Перетираємо борошно з маргарином руками.

крихта

Робимо в центрі заглиблення, кришимо туди 50 гр дріжджів, додаємо 2 ст ложки цукру, вливаємо склянку ледь теплого молока і залишаємо на 2 хвилини щоб дріжджі почали бродити.

рогалики з дріжджового тіста

Після цього додаємо ще одну склянку молока і замішуємо тісто. Накриваємо миску харчовою плівкою або рушником та ставимо в холодильник на 2 години.

тісто на рогалики

За цей час тісто встигне підійти.

тісто

Далі беремо невеликі порції готового тіста і розкочуємо його на дошці або на робочому столі, підсипаю знизу і зверху борошном, щоб не липло. Розкочуємо у формі великого кола, після чого хрест навхрест розрізаємо у вигляді сніжинки. Вийде кілька трикутників. На низ кожного трикутника викладаємо начинку.

рогалики з вишнею

Потім скручуємо рогалики, щоб вершина трикутника була зверху.

рогалики з дріжджового тіста

Викладаємо всі рогалики з вишнею на деко. Деко змащувати нічим не потрібно.

рогалики з дріжджового тіста

Садимо деко в гарячу духовку і випікаємо, поки дріжджові рогалики злегка не почнуть рум’янитися. Головне не перетримати, тому хвилин 15 — 20 цілком достатньо для того, щоб вони пропеклися. А поки у вас перше деко в духовці, точно таким же способом робимо рогалики з начинкою для наступного заходу.

рогалики з дріжджового тіста

Залежно від розміру дека вашої духовки у вас має вийде за цим вигідним рецептом, від трьох до п’яти дечків готової випічки.

рогалики з дріжджового тіста

Готові рогалики з вишнею складіть у велику миску або на тацю і посипте зверху цукровою пудрою з ваніллю. Тепер залишилося тільки заварити чашку чаю чи кави, покликати близьких та насолоджуватися всім разом, цією чудовою випічкою!

рогалики з дріжджового тіста

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons