Меню

Салати 13.02.2024

Салат із копченою рибою, картопелькою та зеленим горошком

Через свою універсальність картопля дуже широко використовується у кулінарії. Особливо численні картопляні салати, кількість яких просто неможливо порахувати. Пропонований салат — один з них.

Я приготувала його з копченим оселедцем, але можна взяти будь-яку рибу гарячого копчення.

Залежно від використовуваної риби смак салату змінюватиметься, але страва незмінно буде дуже смачною. Переконайтеся у цьому самі!

 

Продукти:

  • Картопля – 2-3 шт.
  • Риба гарячого копчення – 250 г
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Горошок зелений консервований – 50 г
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Смачний салат із копченою рибою, картоплею та зеленим горошком

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Картоплю вимити, залити гарячою підсоленою водою та відварити до м’якості, а потім відвар злити, картоплю обсушити на слабкому вогні, остудити, очистити та нарізати на дрібны кубики.

картопля

Моркву вимити, залити підсоленою гарячою водою і відварити до м’якості, а потім остудити, очистити, розрізати вздовж на 4 частини і тонко нашаткувати поперек.

морква

Рибу очистити від шкіри та кісток і розібрати на невеликі шматочки.

копчена риба

Солоні огірки дрібно нарізати.

солоні огірки

У мисці з’єднати картоплю, моркву, огірки та рибу, додати відціджений горошок, посолити за смаком та заправити майонезом.

салат

Суміш добре перемішати.

салат

При подачі салат з копченою рибою можна посипати подрібненою зеленню.

Смачний салат із копченою рибою, картоплею та зеленим горошком

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons