Салат із копченою рибою, картопелькою та зеленим горошком
Через свою універсальність картопля дуже широко використовується у кулінарії. Особливо численні картопляні салати, кількість яких просто неможливо порахувати. Пропонований салат — один з них.
Я приготувала його з копченим оселедцем, але можна взяти будь-яку рибу гарячого копчення.
Продукти:
- Картопля – 2-3 шт.
- Риба гарячого копчення – 250 г
- Огірки солоні – 2 шт.
- Горошок зелений консервований – 50 г
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 2-3 ст. ложки
- Сіль за смаком
Смачний салат із копченою рибою, картоплею та зеленим горошком
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Картоплю вимити, залити гарячою підсоленою водою та відварити до м’якості, а потім відвар злити, картоплю обсушити на слабкому вогні, остудити, очистити та нарізати на дрібны кубики.
Моркву вимити, залити підсоленою гарячою водою і відварити до м’якості, а потім остудити, очистити, розрізати вздовж на 4 частини і тонко нашаткувати поперек.
Рибу очистити від шкіри та кісток і розібрати на невеликі шматочки.
Солоні огірки дрібно нарізати.
У мисці з’єднати картоплю, моркву, огірки та рибу, додати відціджений горошок, посолити за смаком та заправити майонезом.
Суміш добре перемішати.
При подачі салат з копченою рибою можна посипати подрібненою зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!