Смачний гарбуз запечений в духовці з італіськими травами
Якщо у ваших засіках ще залежався гарбуз, то поспішайте приготувати з нього різні смачні страви. Одну з них я сьогодні і пропоную спробувати. Вона дуже пряна і більше підходить для гарніру, хоча любителі гостренького та пікантного не відмовлять собі в задоволенні поласувати незвичайною закускою.
Гарнір із пряного гарбуза
- Гарбуз (очищена м’якоть) – 300 г
- Олія – 3 ст. ложки
- Приправа «Трави італійські» (з сіллю) – 2 ч. ложки
- Часник сухий гранульований (з сіллю) – 2 ч. ложки
- Перець чорний мелений – за смаком
Гарбуз шматочками запечений в духовці з приправами, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Очищену від шкірки, волокон та насіння м’якоть гарбуза нарізати середніми кубиками.
Викласти гарбуз у миску, посипати часником, перцем і подрібненими італійськими травами і полити олією.
Все перемішати руками.
Суміш перекласти в рукав для запікання, зав’язати та проткнути вгорі у кількох місцях для виходу пари.
Пакет відправити в духовку, розігріту до температури 180 ° С на 30 хвилин.
Подати пряний гарбуз як гарнір до м’яса або як самостійну страву.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!