Меню

Гарячі страви 13.04.2024

Смачний гарбуз запечений в духовці з італіськими травами

Гарбуз шматочками запечений в духовці

Якщо у ваших засіках ще залежався гарбуз, то поспішайте приготувати з нього різні смачні страви. Одну з них я сьогодні і пропоную спробувати. Вона дуже пряна і більше підходить для гарніру, хоча любителі гостренького та пікантного не відмовлять собі в задоволенні поласувати незвичайною закускою.

Особливий смак та аромат надають гарбузу італійські трави. Якщо ви будете використовувати приправу та часник із сіллю, то знайте міру, щоб не пересолити гарбуз. Пробуйте та ділитесь враженнями!

 

Гарнір із пряного гарбуза

  • Гарбуз (очищена м’якоть) – 300 г
  • Олія – 3 ст. ложки
  • Приправа «Трави італійські» (з сіллю) – 2 ч. ложки
  • Часник сухий гранульований (з сіллю) – 2 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – за смаком

Гарбуз шматочками запечений в духовці з приправами, рецепт з фото покроково

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

гарбуз

Очищену від шкірки, волокон та насіння м’якоть гарбуза нарізати середніми кубиками.

гарбуз

Викласти гарбуз у миску, посипати часником, перцем і подрібненими італійськими травами і полити олією.

Гарбуз шматочками запечений в духовці

Все перемішати руками.

Гарбуз шматочками запечений в духовці

Суміш перекласти в рукав для запікання, зав’язати та проткнути вгорі у кількох місцях для виходу пари.

Гарбуз шматочками запечений в духовці

Пакет відправити в духовку, розігріту до температури 180 ° С на 30 хвилин.

Гарбуз шматочками запечений в духовці

Подати пряний гарбуз як гарнір до м’яса або як самостійну страву.

Гарбуз шматочками запечений в духовці
Гарбуз шматочками запечений в духовціГарбуз шматочками запечений в духовці

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons