Пікантна закуска до вареної картоплі
З чим тільки не подають молоду картоплю: з малосольними огірками, маринованими грибами та іншими сезонними добавками. Я ж вирішила поділитися рецептом пікантної закуски із солоних огірків із солоним оселедцем та сметаною.
Звичайно, сметана дещо нейтралізує зайву сіль, але краще заздалегідь подумати про вибір продуктів. Сподіваюся, що вас зацікавить цей рецепт!
Продукти:
- Огірки солоні – 2 шт.
- Філе оселедця – 130 г
- Сметана – 2 ст. ложки
- Зелень петрушки – 0,5 пучка
Закуска до вареної картоплі з оселедцем та солоними огірками
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Солоні огірки натерти на великій тертці. Якщо шкірка у огірків груба, її слід зняти.
Філе оселедця без шкіри та кісток дуже дрібно порізати.
Зелень петрушки вимити під струменем проточної води, обсушити і порубати.
Поєднати огірки, оселедець і рубану петрушку, заправити сметаною.
Суміш добре вимішати.
Подати закуску до гарячої вареної картоплі.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!