Меню

Закуски 11.08.2024

Пікантна закуска до вареної картоплі

З чим тільки не подають молоду картоплю: з малосольними огірками, маринованими грибами та іншими сезонними добавками. Я ж вирішила поділитися рецептом пікантної закуски із солоних огірків із солоним оселедцем та сметаною.

Щоб закуска вийшла не надто солоною, необхідно відповідально підійти до вибору як огірків, так і оселедця. Вони не повинні бути надто солоними.

Звичайно, сметана дещо нейтралізує зайву сіль, але краще заздалегідь подумати про вибір продуктів. Сподіваюся, що вас зацікавить цей рецепт!

 

Продукти:

  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Філе оселедця – 130 г
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Зелень петрушки – 0,5 пучка

Закуска до вареної картоплі з оселедцем та солоними огірками

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Солоні огірки натерти на великій тертці. Якщо шкірка у огірків груба, її слід зняти.

натерті солоні огірки

Філе оселедця без шкіри та кісток дуже дрібно порізати.

нарізати оселедець

Зелень петрушки вимити під струменем проточної води, обсушити і порубати.

зелень

Поєднати огірки, оселедець і рубану петрушку, заправити сметаною.

Суміш добре вимішати.

Подати закуску до гарячої вареної картоплі.

Закуска до вареної картоплі з оселедцем та солоними огірками

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons