Закуска із цукіні з овочами – і на свято, і на кожен день
Найпростіша і найсмачніша закуска з цукіні смаженими на сковороді та з овочами.
Все дуже просто і смачно, закуска з цукіні чудово підходить як для святкового, так і для повсякденного столу. Приготування займає мінімум часу, достатньо почистити, нарізати (натерти) і обсмажити всі овочі, а складання закуски лише хвилинка.
Продукти:
- Цукіні – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль, перець за смаком
- Олія для смаження
Закуска з кабачків швидкого приготування рецепт з овочами на сковороді
Цукіні нарізати коліщатками завтовшки 1 см (шкірку з молодих цукіні можна не знімати). Обваляти в борошні з двох сторін.
Обсмажити на сковороді з олією на середньому вогні під кришкою до зарум’янювання (3-5 хвилин з кожного боку).
Цибулю подрібнити.
Моркву натерти на тертці.
Перець нарізати. Обсмажити на сковороді з олією спочатку цибулю, потім додати моркву, потім перець, за бажання додати подрібнений часник. Посолити, поперчити (можна додати приправу для овочів).
На кожен кружок кабачка видавити трохи майонезу.
Зверху гіркою викласти овочі.
Прикрасити зеленню. Подавати на стіл таку закуску з кабачків можна в гарячому та холодному вигляді.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!